Перфектният подарък за вашето куче – Bau-Bau Box

С наближаването на Коледните празници, със сигурност вече се замисляте какво да подарите на своя любим четориног приятел. Ако търсите подарък, който да бъде едновременно забавен, интересен, вкусен и здравословен – тогава ви представям перфектния коледен подарък за вашето куче – Bau-Bau Box!

Какво е Bau-Bau Box в едно изречение!

„Кутия пълна със здравословни награди, играчки, храна и еко продукти за вашето куче!“

В кутията има 6 подаръка ( + още 1 за първите 80 кутии), специално подбрани от мен, такива каквито аз бих подарил на моето куче. Вътре ще намерите:

  1. Полезни кожени кокали, които не са обработвани с белина
  2. Висококачествени наградки
  3. Играчка за дърпане, любима игра на много кучета
  4. Играчка за почистване на зъби
  5. Висок клас консерва, за да поглезите кучето на Коледа, както глезим себе си.
  6. Още една играчка изненада, различна за всяка кутия
  7. Специални ЕКО Хартиени торбички за изпражнения, които са и лопатка. Бързо разградими, за да мислим за природа и произведени в България, за да подкрепим българското.

box-collage-3

Защо да подарим Bau-Bau Box на кучето си?

  1. Често покрай купуването на подаръци за близките, забравяме един много важен член от нашето семейство – кучето. Единственото същество, което винаги се радва, когато ни види, което ни кара да се усмихнем въпреки тежкия ден, което ни обича повече от себе си!
  2. Това е идеалният подарък за вашето куче! Вътре има продукти за игра, за да се забавлявате заедно, лакомства за тренировка, продукти за хигиена. Всичко, от което се нуждаете в една кутия.
  3. Подкрепяте мен. За тези от вас, които не ме познават – казвам се Кико и се занимавам с обучение и рехабилитация на кучета, но може да научите повече тук.

Голяма част от изкараните средства ще отидат за отлеждане и спасяване на все повече кучета с тежка съдба (като Рекс например). Всички знаете, че в днешни дни само с добро сърце не можем да помогнем. Храната на кучетата е стотици левове на месец, а посещенията при ветеринаря възлизат дори на  хиляди.

Така че купувайки Bau-Bau Box от мен, освен подарък на своето куче, вие дарявате и шанс за по-добър живот на кучетата в беда.

И като за финал, един подарък и от мен – 3-ма души, изпратили ни снимки на кучето си с Bau-Bau Box, ще спечелят индивидуален урок или консултация с мен. Печелившите ще изтеглим на 25.12.2016г.

Как да поръчам и каква е цената

Bau-Bau Box се предлага в два размера – малка кутия за кучета до 10кг (28лв) и голяма кутия за кучета над 10кг (32лв). Доставката за гр. София е безплатна, а за всички останали населени места – 4,50лв.

Заявете своята Bau-Bau Box още сега, като ни изпратите бърз email през формата. Напишете ни вашето име, адрес за доставка, телефон за връзка и размера на желаната от вас кутия, а ние ще се погрижим да пристигне при вас възможно най-скоро!

 

Нека заедно зарадваме вашето куче,

Кико

 

Прочетете също