Корекция на проблемно поведение

От няколко години тясно се специализирам в човешката и кучешката психологията – двете основни части при обучение на кучета. Установих, че причината  почти всяко куче да има проблемно поведение е в това, че стопаните не разбират достатъчно по какъв начин работи кучешкият  мозък. Така измислих и изпитах система, която дава дълготрайни резултати при корекция на проблемно поведение.

Какво се включва услугата – Корекция на проблемно поведение?

  • Въведение в кучешката психология – беседа
  • Корекция на поведението
  • Обучение на стопаните

Всичко може да се коригира: лаене, скимтене, виене,  хапане, скачане, просене на храна, ръмжене, агресия към хора и животни, доминация, качване по мебели, страх от гръмотевици, страх от возене в асансьор или в кола, страх от стълби, липса на умения за игра и всичко друго с каквото имате проблем.

И не забравяйте : Кучетата живеят за момента, така че без значение колко грешки сте правили досега и на каква възраст е кучето, поведението винаги може  да се коригира!

Цена:  формира се индивидуално, спрямо проблема на кучето

Ако искаш да научиш как да играеш с кучето си, да предотвратиш бебешкото кучешко хапане или да мотивираш кучето си да изпълнява команди – можеш да се запишеш на моят Онлайн Курс – Силата да играеш с кучето си!

Ето и някои от проблемните ми клиенти – преди и след тренировките с мен: