Социализация на кучета с пансион

В моя курс – Социализация на кучета наблягаме на основните пропуски при отглеждането на кучето и как да избегнем агресивното поведение. Социалните умения са едни от най-важните за всяко куче. И ние като водачи на нашите любимци сме длъжни да ги напътстваме, докато те се научат как да комуникират с хора и себеподобни. 

Този процес започва от момента, в който кученцето стъпи във вашия дом и продължава активно до 2-3 годишна възраст, когато кучето вече е възрастен представител на своя вид.

За съжаление обаче много често се получават отклонения от желаното от нас поведение на кучето, а бленуваните спокойни разходки в парка се превръщат в игра на отбягване.

Грешната социализация на кучета (или липсата на такава) води до следните поведения:

– Страх от себеподобни

– Агресия

За да се помогне обаче на такива кучета, аз имам нужда от помощници, без които търсеният резултат не може да се постигне. Моите кучета, а и много от редовните ми посетители, помагат в процеса на изграждане на самочувствие и увереност при страхливите кучета. Нещо, което няма как да се постигне в парк със случайни кучета.

Необходимия престой за социализация на кучета е минимум 10 дена. В повечето случаи кучетата остава за период между 10-20 дена. Периодът зависи от характера на кучето, възрастта, породата и още други фактори.

След постигане на резултата стопаните преминават обучение, за да знаят как правилно да комуникират със своя любимец.

Цената за период до 20 дена е по 35лв. на ден. За по дълъг период, цената се предоговаря.

*За да остане кучето при мен, аз изисквам първо да видя неговото поведение – на живо или на видео.

*Кучето трябва да е обезпаразитено и ваксинирано против кучешка кашлица.

Ето тук може да видите и някои от моите клиенти, възползвали се от услугата: